VVE Eindhoven

Ook zakelijk is isolatie een duurzame investering

Spouwmuurisolatie-VVE-Eindhoven
Spouwmuurisolatie VVE Eindhoven Hoogwerker

Spouwmuurisolatie VVE Eindhoven

In Eindhoven hebben wij voor deze mooie VVE de spouwmuurisolatie mogen verzorgen. De spouwmuren waren niet geïsoleerd waardoor de bewoners veel energie moesten verbruiken om hun woning op te warmen. De VVE bestaat uit 80 appartement die nu voorzien zijn van een goede thermische schil en daardoor hun warmte nog beter kunnen isoleren. Hierbij is gebruik gemaakt van het materiaal I-Foam voor een optimale isolatie.

Bij spouwmuurisolatie gaan we als volgt te werk:

  • Boorpatroon aanbrengen op de te isoleren gevels

  • Spouwmuur vullen middels iFoam spouwmuurisolatie

  • Boorgaten dichtvoegen met de juiste kleur

  • Opruimen van de materialen en schoonmaken
  • VVE geïsoleerd opleveren!

Spouwmuurisolatie door Isolatietechniek Brabant

Het laten isoleren van uw gevel door de experts van Isolatietechniek Brabant in Made bevordert de wooncomfort aanzienlijk. Heeft  ook interesse in isolatie van een woning of wilt u ons inschakelen voor een zakelijke project? Neem dan contact op voor persoonlijk advies of vraag direct een offerte aan.

Spouwmuurisolatie-VVE-Eindhoven-Hoogwerker-2

Hoogwaardige isolatie materialen voor spouwmuurisolatie

Spouwmuurisolatie is mogelijk met verschillende isolatiematerialen. Lees meer over de mogelijkheden of laat u adviseren door de adviseurs van Isolatietechniek Brabant.

Isolatie

In drie stappen uw woning isoleren

01.

uw aanvraag

Zodra u ons uw gegevens achterlaat, nemen wij binnen twee werkdagen contact met u op om een online adviesgesprek in te plannen.

02.

Advies op maat

Na het adviesgesprek ontvangt u dezelfde dag nog een offerte met een gedetailleerd overzicht van de kosten en uitgebreide informatie over het isolatieproces. Daarna plannen we direct een afspraak in die u uitkomt.

03.

Klaar om te gaan

Onze experts isoleren uw huis doorgaans in slechts één dag, zodat u direct kunt beginnen met besparen! Uw huis wordt efficiënt geïsoleerd en u geniet meteen van de voordelen.

Laat ons u helpen om uw woning comfortabeler en energiezuiniger te maken. Neem vandaag nog de eerste stap en vraag een adviesgesprek aan!

Adviesgesprek aanvragen
Open chat
Hulp nodig?
Scan the code
Hallo 👋
Kunnen we u helpen?