Over ons

Isolatietechniek Brabant is uw Brabantse isolatiespecialist

Vanuit Brabant gaan wij dagelijks op pad om Nederland te isoleren.

Onze adviseurs praten u graag bij over de mogelijkheden.

Isolatietechniek Brabant is uw isolatiespecialist

Al sinds 2013 is Isolatietechniek Brabant actief als isolatiebedrijf en kunnen wij onszelf dé isolatiespecialist noemen! Wij staan voor kwaliteit, klantvriendelijkheid en Brabantse nuchterheid. 10 jaar geleden startte de oprichter Gijs Leijten met het uitvoeren van isolatiewerkzaamheden onder de naam Isolatietechniek Brabant. Wat begon als een eenmanszaak, is inmiddels uitgegroeid tot een professioneel isolatiebedrijf met meer dan 40 isolatiespecialisten!

Door heel Nederland verzorgen wij diverse isolatiewerkzaamheden die uw woning of (bedrijfs)pand energiezuiniger én comfortabeler maken.

Isolatietechniek Brabant is een gecertificeerd isolatiebedrijf, met een specialisatie in diverse vormen van isolatie voor uw woning of bedrijfspand. U kunt bij ons terecht voor:

Voor het uitvoeren van de isolatiewerkzaamheden maakt Isolatietechniek Brabant gebruik van professionele, hoogwaardige én duurzame isolatiematerialen.

Het begint bij Isolatie techniek Brabant.

Het is van belang isolatiewerkzaamheden uit te laten voeren door isolatiespecialisten, die beschikken over de juiste kennis en professionele apparatuur.

Het team van Isolatietechniek Brabant bestaat inmiddels uit +40 isolatiespecialisten, die dagelijks op pad gaan om te adviseren en te isoleren! Samen hebben wij al vele bedrijfspanden en woningen succesvol geïsoleerd.

Klanttevredenheid vinden wij erg belangrijk en wij zijn daarbij trots dat klanten ons gemiddeld beoordelen met een 9,2! Bekijk ook eens onze gerealiseerde projecten om een beter beeld te krijgen van onze reeds uitgevoerde werkzaamheden.

isoleren-iFoam-spouw-boven-plat-dak-img
Play Video about isoleren-iFoam-spouw-boven-plat-dak-img

Lees de ervaringen van onze tevreden klanten.

Klanttevredenheid vinden wij erg belangrijk en wij zijn daarbij trots dat klanten ons gemiddeld beoordelen met een 4,5! Bekijk ook eens onze gerealiseerde projecten om een beter beeld te krijgen van onze reeds uitgevoerde werkzaamheden.

Ontwikkelingen Isolatietechniek Brabant

Er is veel ontwikkeling als het gaat om isolatie. Isolatietechniek Brabant is van alle ontwikkelingen op de hoogte en innoveert hierin mee. Zo maken wij bijvoorbeeld gebruik van duurzame isolatiematerialen en is onze werkwijze / techniek voor het aanbrengen van isolatie uitgedacht om de hoogste isolatiewaarde te behalen.

Tevens kunt u bij ons terecht als u uw woning of pand natuurvriendelijk wilt laten isoleren, waarbij de spouwmuren voor start van de isolatiewerkzaamheden natuurvrij gemaakt worden.

Wilt u ook uw woning laten isoleren? Of bent u op zoek naar een zakelijke isolatiepartner voor het laten isoleren van uw kantoor, appartementencomplex of bedrijfspand? Neem dan vrijblijvend contact met ons op of plan een adviesgesprek in. Onze isolatie adviseurs voorzien u graag van een eerlijk advies over de mogelijkheden.

Bus-Vloerisolatie

Het team van Isolatietechniek Brabant

Gijs Leijten

Isolatiespecialist

info@isolatietechniekbrabant.nl

Bas de Jong

Isolatiespecialist

bas@isolatietechniekbrabant.n

Sipan Ali

Isolatiespecialist

sipan@isolatietechniekbrabant.nl

Dennis Koops

Isolatiespecialist

dennis@isolatietechniekbrabant.nl

Herbert Vos

Isolatiespecialist

herbert@isolatietechniekbrabant.nl

Bjarne Krooswijk

Isolatiespecialist

bjarne@isolatietechniekbrabant.nl

Mark Roebbers

Isolatiespecialist

mark@isolatietechniekbrabant.nl

Corne Martens

Isolatiespecialist

corne@isolatietechniekbrabant.nl

Tonny van Damme

Isolatiespecialist

tonny@isolatietechniekbrabant.nl

Gerard Janssen

Isolatiespecialist

gerard@isolatietechniekbrabant.nl

Open chat
Hulp nodig?
Scan the code
Hallo 👋
Kunnen we u helpen?