Purfect RWF HFO

Purfect RWF HFO is de verbeterde en duurzame variant van PUR schuim. Het materiaal is ontdaan van schadelijke toevoegingsmiddelen zoals cfk’s en hiervoor zijn ecologisch verantwoorde middelen voor in de plaats gekomen.

Dit maakt Purfect het meest verantwoorde en ecologische materiaal om uw woning mee te isoleren. Het schuim reikt tot in de kleinste kieren en naden en zorgt ervoor dat uw vloer of dak op de meest efficiënte manier word geïsoleerd.

Daarnaast heeft het materiaal een hoge isolatiewaarde, een lange levensduur en is het volledig onderhoudsvrij.

Onbeantwoorde vragen over Purfect RWF HFO?

Wat is Purfect RWF/HFO

Het Purfect RWF/HFO-spraysysteem, ontwikkeld door Technisol Supplies, vertegenwoordigt een thermische isolatieoplossing van de vierde generatie die naadloos en luchtdicht is. Speciaal geformuleerd voor installatie in daken, muren en vloeren, biedt het een hoge isolatiewaarde in combinatie met mechanische sterkte.

De unieke samenstelling zorgt voor uitstekende hechting aan de meest gangbare oppervlakken, terwijl het zijn integriteit behoudt door volledige luchtdichtheid en naadloosheid. Het systeem fungeert niet alleen als isolatiemateriaal, maar ook als waterdichtingsmateriaal op gevels.

Opmerkelijk is dat het product milieu duurzaamheid bevordert, omdat het geen stoffen bevat die bijdragen aan de opwarming van de aarde of de aantasting van de ozonlaag. Het gebruik van een Hydrofluoro-olefine (HFO) blaasmiddel met een zeer lage potentie voor opwarming van de aarde (GWP100 = 1) zorgt voor minimale ecologische impact zonder concessies te doen aan de efficiëntie.

Het aanbrengen van RWF/HFO wordt doorgaans binnen één dag voltooid

De toepassing van dit isolatieproduct wordt doorgaans binnen één dag voltooid, waarbij de efficiëntie van de implementatie in bouwconstructies wordt benadrukt. Dit proces omvat het isoleren van de vloer vanuit de kruipruimte met behoud van toegankelijkheid tot dit gebied. Voor een effectieve uitvoering is het essentieel dat de kruipruimte een minimale hoogte heeft van 45-50 cm.
Stap Proces Beschrijving
1 Voorbereiding Voordat RWF/HFO wordt aangebracht, moeten bepaalde voorwaarden worden voldaan. De vereiste hoogte van de kruipruimte biedt voldoende ruimte voor een juiste toepassing en functionaliteit.
2 Implementatie Het RWF/HFO isolatieproduct wordt naadloos en luchtdicht aangebracht vanuit de kruipruimte, waarbij maximale thermische efficiëntie wordt gegarandeerd.
3 Na toepassing Na de toepassing is er geen risico op krimp of scheuren in de loop van de tijd, waardoor langdurige betrouwbaarheid en effectiviteit bij het handhaven van thermisch comfort binnenshuis worden gegarandeerd.

Purfect RWF HFO Subsidie Meldcode KA18293

In veel gevallen komt u in aanmerking voor subsidie op onze werkzaamheden.

Purfect RWF-HFO-muren-img

Voordelen van Purfect RWF HFO

Het laten isoleren van uw woning met Purfect RWF/HFO kent verschillende voordelen, namelijk:

  • Milieuvriendelijk: Pur’fect RWF/HFO is geproduceerd uit hergebruikte materialen, waardoor het de CO2-uitstoot vermindert en een duurzaam alternatief biedt voor conventionele brandstoffen.
  • Kostenbesparend: Dankzij de productie uit hergebruikte materialen is Pur’fect RWF/HFO over het algemeen goedkoper dan traditionele brandstoffen en kan het leiden tot belastingvoordelen en subsidies.
  • Vermindert afhankelijkheid van fossiele brandstoffen: Door het gebruik van Pur’fect RWF/HFO verminderen bedrijven hun afhankelijkheid van kolen, olie en gas.
  • Verbeterde energie-efficiëntie: Pur’fect RWF/HFO heeft een hoog energierendement en kan worden gebruikt in verschillende industriële toepassingen, zoals energieopwekking, verwarming en koeling.
  • Naleving van regelgeving: Pur’fect RWF/HFO voldoet aan alle wettelijke en milieunormen voor brandstoffen.
  • Superieure isolatiewaarde: Het innovatieve spuitsysteem van Technisol Supplies levert aanzienlijke isolatievoordelen op.
  • Naadloze thermische isolatie: Pur’fect RWF/HFO elimineert effectief gaten en kieren zodra het is aangebracht, waardoor koude plekken worden voorkomen.
  • Aanzienlijke mechanische sterkte: Het robuuste schuim scheurt of krimpt niet na verloop van tijd.
  • Uitstekende hechting: Het systeem hecht efficiënt aan gangbare bouwmaterialen zonder extra lijm of bevestigingsmiddelen nodig te hebben.

Prijsvergelijking van Purfect RWF/HFO met traditionele isolatiematerialen?

De kostenvergelijking tussen Purfect RWF/HFO en traditionele isolatiematerialen varieert.

Factoren om rekening mee te houden zijn de initiële aanschafprijs, installatiekosten, langetermijn energiebesparingen, duurzaamheid en de milieueffecten van het gekozen materiaal.

Purfect RWF-HFO-daksiolatie-img

100% naadloze isolatie met Purfect RWF/HFO

Naadloze isolatie is een essentiële eigenschap van dit product, waarbij 100% dekking gegarandeerd wordt zonder enige openingen of kieren.

Het RWF/HFO-systeem zorgt voor grondige thermische isolatie van gebouwen door een ondoordringbare laag te creëren zonder naden of holtes.

Deze unieke eigenschap verhoogt de thermische efficiëntie van structuren en vermindert energieverlies als gevolg van infiltratie en exfiltratie door scheuren en voegen.

Bovendien voorkomt de stabiliteit van het aangebrachte schuim toekomstige problemen zoals krimp of barsten, waardoor de isolatie-integriteit in de loop van de tijd behouden blijft.

De minimale hoogtevereiste voor toepassing in kruipruimtes (45/50 cm) zorgt voor voldoende dekking om optimale prestaties te garanderen.

Daarom biedt de naadloze isolatie van Purfect RWF/HFO een duurzame oplossing voor toepassingen op de gebouwschil, waarbij het comfortniveau in binnenomgevingen aanzienlijk wordt verbeterd en energiebesparing wordt gestimuleerd.

Purfect RWF-HFO-muur-img

Wat zijn de kenmerken van Purfect RWF/HFO

Als een milieuvriendelijke en duurzame isolatieoplossing zorgt RWF/HFO voor een hoog prestatieniveau zonder bij te dragen aan de opwarming van de aarde of de aantasting van de ozonlaag. Dit wordt bereikt door de unieke formulering van het product, dat geen stoffen bevat die schadelijk zijn voor het milieu.
Kenmerk Beschrijving Voordeel
Naadloze isolatie Bedekt oppervlakken naadloos zonder kieren of spleten Voorkomt warmteverlies en verhoogt energie-efficiëntie
Milieuvriendelijk Bevat geen schadelijke stoffen Beschermt de ozonlaag en draagt niet bij aan de opwarming van de aarde
Snelle toepassing Kan binnen een dag worden aangebracht vanuit kruipruimtes Minimaliseert verstoring en installatietijd
Hoge isolatiewaarde Biedt superieure thermische weerstand Vermindert energieverbruik en verlaagt verwarmingskosten
Luchtdichtheid Vormt een barrière tegen luchtinfiltratie Verbetering van de binnenluchtkwaliteit door het verminderen van tocht

Beste Purfect RWF/HFO isolatie bedrijf in Brabant

We zijn onwijs trots op de positieve beoordelingen die we van onze klanten hebben ontvangen!

Levensduur van Purfect RWF/HFO isolatie vóór heraanbrengen of vervanging

De levensduur van de Purfect RWF/HFO-isolatie is zeer duurzaam en langdurig.

Hoewel de exacte duur kan variëren, is het over het algemeen niet nodig om het opnieuw aan te brengen of te vervangen, en behoudt het zijn thermische weerstand en druksterkte in de loop van de tijd.

Mogelijke problemen met Purfect RWF/HFO als isolatie?

Potentiële complicaties met Purfect RWF/HFO isolatie kunnen onder andere onvoldoende menging van componenten, onjuiste toepassingsomstandigheden of ondergrondtemperaturen buiten de gespecificeerde bereiken omvatten.

Dit kan van invloed zijn op de hechting, thermische prestaties en algemene duurzaamheid van het systeem.

Gecertificeerd bedrijf voor Purfect RWF HFO isolatie

Overweegt u isolatie met Purfect RWF HFO voor uw huis of project? Het is raadzaam om dit te laten doen door een erkende isolatieprofessional, zoals Isolatietechniek Brabant.

Een correcte installatie van het isolatiemateriaal is essentieel voor het bereiken van de best mogelijke prestaties.

Daarnaast kunt u altijd een vrijblijvend adviesgesprek aanvragen om uw specifieke behoeften en vragen te bespreken.

Wij staan klaar om u met expertise en op maat gemaakte oplossingen te ondersteunen.

Open chat
Hulp nodig?
Scan the code
Hallo 👋
Kunnen we u helpen?