Gevelisolatie

Door uw spouwmuur te laten isoleren met betrouwbaar isolatiemateriaal, profiteert u direct van verschillende voordelen

Wat is gevelisolatie?

Met gevelisolatie verbetert u de energie efficiëntie van uw woning. Door de buitenmuur van uw gevel te isoleren, blijft de warmte in langer binnen en in de zomer blijft uw huis koel. Hierdoor kunt u veel besparen op de kosten van verwarming en airco.

Heeft uw huis geen spouwmuur, maar wilt u wel graag uw woning isoleren? Dan kunt u ervoor kiezen om de gevel te laten isoleren door Isolatietechniek Brabant.

Buitenmuur laten isoleren?

Een buitenmuur isoleren heeft impact op de uitstraling van uw woning. Hiervoor dient mogelijk een vergunning aan te vragen bij uw gemeente. Voor het laten isoleren van de buitenmuur kunt u het beste een erkend isolatiebedrijf inschakelen, zodat de gevelisolatie correct wordt aangebracht. Voor gevelisolatie in Noord-Brabant, Utrecht, Zeeland, Zuid-Holland, Gelderland en Limburg kunt u bij ons terecht.

Voordelen buiten gevel isolatie

Door de buiten gevel te isoleren, profiteert u van verschillende voordelen. Denk hierbij aan:

  • Op een duurzame manier energie besparen:
    Gevelisolatie aan de buitenkant is een duurzame oplossing, gezien het zorgt voor een vermindering van energieverbruik. Zo bespaart u niet alleen geld op de energierekening, maar is dit ook beter voor het milieu.
  • Behalen van een hoge isolatiewaarde. De isolatie kan ruimer worden aangebracht waardoor er een hogere isolatiewaarde kan worden behaald.
  • Moderne uitstraling van uw woning.
    Door de buiten gevel te voorzien van isolatie en afwerking, zorgt u voor een andere uitstraling van uw woning. Zo ziet uw woning er strakker en moderner uit.
  • Bescherming tegen vochtschade.
    Door buitenmuur isolatie, beschermt u uw huis beter tegen vocht. Hierdoor wordt vochtschade voorkomen.

Gevelisolatie Materialen

Gevelisolatie is mogelijk met verschillende isolatiematerialen. Lees meer over de mogelijkheden of laat u adviseren door de adviseurs van Isolatietechniek Brabant.

Gevelisolatie subsidie

In de meeste gevallen komt u in aanmerking voor gevelisolatie subsidie. Door de mogelijkheden van subsidie voor het laten isoleren van uw buitengevel te onderzoeken, kunt u op een voordelige manier uw woning verduurzamen. Wilt u graag subsidie aanvragen voor de gevelisolatie? Isolatietechniek Brabant adviseert u graag. Voor meer informatie kunt u alvast op onze pagina subsidie bekijken.

Gevelisolatie kosten

De kosten van gevelisolatie zijn afhankelijk van verschillende factoren. Denk hierbij aan: de manier van gevelisolatie aanbrengen, de staat van uw woning en het isolatiemateriaal wat gebruikt wordt.

Van belang is om te weten dat buitenmuur of binnenmuur isolatie een duurzame investering is, die u terugverdiend. Bent u benieuwd naar de exacte kosten van gevelisolatie in uw situatie? Plan dan vrijblijvend een adviesgesprek in met Isolatietechniek Brabant.

Gevelisolatie door Isolatietechniek Brabant

Isolatietechniek Brabant is al meer dan 10 jaarisolatiespecialist! Dagelijks isoleren wij woningen, bedrijfspanden en (VVE) gebouwen. Met een team van 40 specialisten zorgen wij voor een vakkundige isolatie van uw woning. Als u uw gevel laat isoleren, is dit vaak al binnen 1 dag klaar. Neem nu contact met ons op.

Adviesgesprek aanvragen

Adviesgesprek aanvragen

Meerkeuze

Download nu de gratis Brochure

Waar mogen we de brochure naartoe sturen?

De Brochure is onderweg. Binnen enkele minuten in je mailbox!

Plan een adviesgesprek

Wanneer kunnen we u telefonisch bereiken?

Bedankt voor je aanvraag, we nemen spoedig contact met je op.