EPS HR++ Grafietparels

Deze balletjes worden in de spouwmuur geblazen en vormen samen een solide isolatielaag

Voor alle isolatiehet juiste isolatiemateriaal.

Isolatie met EPS HR++ Grafietparels

Het ‘geheim’ van de EPS HR ++ Grafietparel is dat deze voor 98% uit lucht bestaat. In geïsoleerde vorm is lucht de beste isolator die er bestaat.

Iets wat onze grijze lichtgewicht grafietparel mede door zijn uiterst geringe diameter van 3,5 mm de ideale kandidaat maakt om een kruipruimte die slecht bereikbaar is, gedegen te kunnen isoleren.

De isolatiewaarde van een isolatiemateriaal wordt uitgedrukt in de lambdawaarde. Hoe lager deze waarde, hoe beter het materiaal isoleert. EPS-parels hebben een lambdawaarde van 0,033 – 0,042 W/mK, wat gelijk staat aan een hoog thermisch isolatievermogen. Ze zijn bovendien erg duurzaam. Dat betekent dat ze lang meegaan zonder aan isolatiewaarde in te boeten.

  • NBezuinig tot wel 25% op jaarbasis
  • NInvestering in +/- 4 jaar terugverdiend
  • NSubsidie mogelijk
  • NDoorgaans in 1 dag geïsoleerd

Isolerende en vochtregulerende parels

De grafietparels nemen vanwege hun gesloten celstructuur van EPS (geëxpandeerd polystyreen) geen water of waterdamp op. Wat onder andere betekent dat ze niet door vocht of schimmels aangetast kunnen worden. En dat maakt deze unieke parel tot een duurzame oplossing met niet alleen een oneindig energiebesparend effect, maar ook een vochtregulerende functie.

De onderlinge ruimte tussen de parels, zorgt er voor dat vocht – en eventueel aanwezige (en overmatige) waterdamp – op natuurlijke wijze zijn weg naar de bodem vindt. Waarmee de (onder)vloer als het ware ademt.

Het grote drijvende vermogen van deze lichtgewicht isolator zorgt er bovendien voor dat als er water in de kruipruimte komt te staan – iets wat natuurlijk afhankelijk is van de geografische ligging van een pand of object – de gehele laag parels met het (opkomende) water mee stijgt.

p

EPS HR++ Grafietparels Subsidie Meldcode

KA18292

Subsidie mogelijkheden

In veel gevallen kunt u in aanmerking komen voor subsidie op onze werkzaamheden.

Download nu de gratis Brochure

Waar mogen we de brochure naartoe sturen?

De Brochure is onderweg. Binnen enkele minuten in je mailbox!

Plan een adviesgesprek

Wanneer kunnen we u telefonisch bereiken?

Bedankt voor je aanvraag, we nemen spoedig contact met je op.