Dakisolatie

Uw dak beschermt tegen kou en warmte

Dakisolatie bevordert het comfort van uw woningen bepaart energiekosten.

  • NBezuinig tot wel 25% op jaarbasis
  • NInvestering in +/- 4 jaar terugverdiend
  • NSubsidie mogelijk
  • NDoorgaans in 1 dag geïsoleerd

Over Dakisolatie

Is het op zolder heel koud in de winter of heel warm in de zomer? Slechte dakisolatie zorgt voor veel warmteverlies en comfortverlies. Met dakisolatie kunt u tot zo’n 30% besparen op jaarbasis. Zo verdient u uw investering na ongeveer 4 jaar terug. Met isolatie verhoogt u tevens de energiezuinigheid, en daarmee het energielabel, van uw woning. Dit is van directe invloed op uw woningwaarde.

Met deze relatief kleine ingreep kunt u flink gaan besparen op uw energiekosten en genieten van uw verbeterde wooncomfort. Laat uw dak isoleren door Isolatietechniek Brabant, daarbij bent u verzekerd van een vakkundig isolatiebedrijf.

Dak laten isoleren: een eenvoudige manier om energie te besparen

Dakisolatie is de gemakkelijke manier om geld te besparen op uw energierekening. Het isoleren van uw dak kan op twee manieren. Het dak kun je isoleren aan de binnenkant of aan de buitenkant. Circa 30% van de warmte in een woning gaat verloren via het dak. Door uw dak aan de binnenkant te isoleren, gaat u dit verlies tegen.

Een zolderdak isoleren is een veel toegepaste isolatiemethode om de warmte beter in huis te behouden en in de zomer de warmte juist buiten te houden. Door isolatie aan te brengen op de zolder, wordt er voorkomen dat de warme lucht aan de bovenkant verloren gaat. Hierdoor hoeft u minder te stoken, wat gunstig is voor het energieverbruik. Bovendien kan isolatie van uw zolderdak zorgen voor een betere temperatuur gedurende de zomer. Het aanbrengen van isolatie kunt u het beste laten uitvoeren door een isolatiespecialist om een optimaal rendement te behalen.

Wat kost dakisolatie?

De kosten van dakisolatie zijn erg afhankelijk van uw situatie. De prijs van het isoleren van het dak verschillen per type dak, het isolatiemateriaal wat benodigd is en het aantal M2 te isoleren oppervlakte.
Tevens is er in veel gevallen subsidie voor dakisolatie in 2023 beschikbaar. Voor meer informatie kunt u onze isolatie subsidie pagina doornemen.

Wilt u weten wat kosten zijn voor het isoleren van uw dak en/of spouwmuurisolatie? Plan dan een adviesgesprek in met onze isolatiespecialisten via het onderstaand formulier.

Subsidie mogelijkheden

In veel gevallen kunt u in aanmerking komen voor subsidie op onze werkzaamheden.

Adviesgesprek aanvragen

Adviesgesprek aanvragen

Meerkeuze

Dakisolatie Materialen

Dakisolatie is mogelijk met verschillende isolatiematerialen. Lees meer over de mogelijkheden of laat u adviseren door de adviseurs van Isolatietechniek Brabant.

Download nu de gratis Brochure

Waar mogen we de brochure naartoe sturen?

De Brochure is onderweg. Binnen enkele minuten in je mailbox!

Plan een adviesgesprek

Wanneer kunnen we u telefonisch bereiken?

Bedankt voor je aanvraag, we nemen spoedig contact met je op.