PIF Isofast

Met PIF Iso Fast kan uw  zolder eenvoudig worden geïsoleerd en afgewerkt. Het door ons ontwikkelde systeem bestaat uit een volledig afgewerkt MDF paneel,  dat al is voorzien van PIF Iso Fast.

Hierdoor hoeft er niet naderhand afgewerkt te worden en is schilderen niet meer nodig. Dat werkt makkelijk maar vooral ook schoon.

Met het veer-groef systeem kan het eenvoudig en direct worden gemonteerd op de gordingen, zonder het gebruik van profielen. Hierdoor wordt de montagetijd ten opzichte van de traditionele werkwijze -isoleren en vervolgens afwerken- gehalveerd.

Doordat PIF Iso Fast een geringe dikte heeft, in combinatie met een hoge isolatiewaarde, kunnen zelf de moeilijkste zolders worden geïsoleerd.

Onbeantwoorde vragen over PIF Isofast?

PIF Iso Fast: Revolutionaire Isolatie en Afwerking.

PIF Iso Fast vertegenwoordigt een opmerkelijke vooruitgang in de wereld van isolatie. Deze innovatieve oplossing combineert naadloos isolatie en afwerking, wat een revolutie betekent voor de manier waarop zolders en andere ruimtes geïsoleerd en afgewerkt kunnen worden. Het maakt gebruik van een speciaal ontwikkeld systeem dat bestaat uit een volledig afgewerkt MDF-paneel, dat al voorzien is van PIF Iso Fast isolatiemateriaal.

Dit systeem biedt een breed scala aan voordelen, waarvan de voornaamste de vermindering van de montagetijd is. In tegenstelling tot de traditionele manier van werken, waarbij isolatie en afwerking afzonderlijk worden uitgevoerd, integreert PIF Iso Fast beide processen, wat resulteert in een halvering van de montagetijd. Deze efficiëntie betekent dat uw zolder in slechts één dag volledig kan worden geïsoleerd en afgewerkt, waardoor het een ideaal product is voor diegenen die hun project snel en efficiënt willen voltooien.

Daarnaast maakt de PIF Iso Fast technologie het gebruik van profielen overbodig. Hierdoor kan de isolatie eenvoudig en direct op de gordingen worden gemonteerd. Dit vermindert niet alleen de complexiteit van de installatie, maar zorgt er ook voor dat de isolatie strakker op de gordingen aansluit, wat resulteert in een hogere isolatiewaarde.

Maar dat is nog niet alles. PIF Iso Fast is niet alleen eenvoudig te installeren en tijdbesparend, maar het levert ook aanzienlijke voordelen op het gebied van duurzaamheid en milieuvriendelijkheid. Omdat het systeem al afgewerkt is met PIF Iso Fast, is er geen behoefte aan extra schilderwerk. Dit resulteert niet alleen in een schonere werkomgeving, maar het elimineert ook de behoefte aan potentieel schadelijke verf- en lakproducten. Bovendien zijn de PIF Iso Fast isolatieplaten 100% recyclebaar, waardoor ze een uitstekende keuze zijn voor diegenen die op zoek zijn naar een milieuvriendelijke isolatieoplossing.

Verder heeft PIF Iso Fast nog een andere belangrijke troef: het heeft een uitzonderlijk dun profiel. Dit, in combinatie met zijn hoge isolatiewaarde, maakt het een ideale keuze voor het isoleren van zelfs de moeilijkste zolders. Ongeacht de vorm of grootte van uw zolder, PIF Iso Fast kan worden gebruikt om een effectieve, hoogwaardige isolatie te bieden die weinig ruimte inneemt. Hierdoor kunt u het meeste uit uw zolderruimte halen, zonder in te boeten op het gebied van isolatiekwaliteit.

Subsidie mogelijkheden

In veel gevallen komt u in aanmerking voor subsidie op onze werkzaamheden.

PIF-Iso-fast-dakisolatie-img
Play Video about PIF-Iso-fast-dakisolatie-img

Voordelen van PIF Isofast

PIF Iso Fast brengt een hele reeks voordelen met zich mee:

  • Bespaart tijd: Door isolatie en afwerking in één stap te combineren, bespaart PIF Iso Fast waardevolle tijd bij de installatie.
  • Hoogwaardige prestaties: Met zijn hoge thermische weerstand en brandvertragende eigenschappen biedt PIF Iso Fast superieure prestaties.
  • Op maat gemaakt: PIF Iso Fast is volledig op maat te leveren, met een reeks diktes en lengtes tot 2,4 meter.
  • Duurzaam: PIF Iso Fast is 100% recyclebaar, wat bijdraagt aan duurzamere bouwpraktijken.
  • Eenvoudige installatie: PIF Iso Fast kan eenvoudig en direct op de gordingen worden geïnstalleerd, zonder het gebruik van extra profielen.
  • Garantie: Met een productgarantie van 10 jaar kunnen huiseigenaren erop vertrouwen dat hun investering in PIF Iso Fast veilig is.

 

Kortom, voor huiseigenaren die op zoek zijn naar een efficiënte, effectieve en duurzame isolatieoplossing, is PIF Iso Fast de ideale keuze.

Technische Voordelen en Toepassing

Dankzij het esthetische design van PIF Iso Fast isolatieplaten, biedt deze oplossing naast een hoogwaardige isolatie ook een afwerking die geen bijkomende stuc- of schilderwerk nodig heeft. Hierdoor zijn de geïsoleerde ruimtes direct klaar voor gebruik.

De PIF Iso Fast isolatieplaten zijn uitermate geschikt voor na-isolatie van daken, buitenmuren en als plafondafwerking. Door hun hoge isolatiewaarde en minimale dikte kunnen zelfs de meest complexe zolders eenvoudig geïsoleerd worden.

PIF-Iso-fast-dakisolatie-platen-img

Specificaties van PIF Iso Fast

PIF Iso Fast isolatieplaten hebben aan de binnenkant een wit gelakt MDF-paneel dat brandvertragend is en tot 30 minuten brand kan weerstaan. Dit zorgt niet alleen voor extra veiligheid, maar betekent ook dat er bij het na-isoleren een afwerklaag ontstaat die niet hoeft te worden gepleisterd of geschilderd. Deze functie bespaart zowel tijd als geld en maakt de afronding van het isolatieproject veel eenvoudiger.

PIF Iso Fast is ontworpen om veelzijdig en aanpasbaar te zijn, met de mogelijkheid om volledig op maat te worden geleverd. Het is verkrijgbaar in lengtes tot 2,4 meter en verschillende diktes, waaronder 51mm, 61mm, 71mm, 91mm, 111mm en 131mm. Deze variëteit aan opties betekent dat PIF Iso Fast kan worden aangepast aan een breed scala aan projecten en specificaties, waardoor het een ideale oplossing is voor bijna elk isolatieproject.

Bovendien is PIF Iso Fast ontworpen om esthetisch aantrekkelijk te zijn. De afwerklaag is wit afgewerkt, waardoor de isolatie er schoon en netjes uitziet. Dit betekent dat de isolatie er niet alleen goed uitziet, maar ook bijdraagt aan het algehele uiterlijk van de ruimte.

Op het gebied van prestaties is PIF Iso Fast ook indrukwekkend. De isolatieplaten hebben hoge Rc-waarden, wat aangeeft dat ze een hoge mate van thermische weerstand bieden. Dit betekent dat ze zeer effectief zijn in het voorkomen van warmteverlies, wat leidt tot een vermindering van de energiekosten.

Daarnaast zijn de PIF Iso Fast isolatieplaten niet alleen functioneel, maar ook economisch voordelig. Doordat de isolatie en afwerking tegelijkertijd worden aangebracht, wordt een extra arbeidsgang bespaard, wat leidt tot aanzienlijke tijds- en kostenbesparingen.

Montage en Implementatie van PIF Iso Fast

Het installeren van PIF Iso Fast is zo eenvoudig dat het direct op de gordingen kan worden gemonteerd zonder de noodzaak voor extra profielen.

Dit maakt het installatieproces nog eenvoudiger en sneller, wat bijdraagt aan de efficiëntie van het systeem. Door het ontwerp met veer-groefsysteem kan de isolatie moeiteloos op de gordingen worden gemonteerd. Dit betekent dat zelfs de moeilijkste zolders gemakkelijk kunnen worden geïsoleerd.

Dit wordt nog versterkt door het feit dat PIF Iso Fast een alles-in-één oplossing is, aangezien het isoleren en afwerken in één keer plaatsvindt. Dit elimineert de noodzaak voor verdere afwerking na de installatie, zoals schilderen of pleisteren, wat normaal gesproken nodig zou zijn bij andere vormen van isolatie.

Deze eigenschap van PIF Iso Fast draagt aanzienlijk bij aan de efficiëntie van het systeem, omdat het de tijd en moeite die normaal gesproken zou worden besteed aan extra afwerkingswerkzaamheden, aanzienlijk vermindert.

Bovendien hoeven huiseigenaren zich geen zorgen te maken over het naleven van bouwvoorschriften wanneer ze PIF Iso Fast gebruiken. Het product is ontworpen om te voldoen aan alle verwerkingsvoorschriften en de installatie ervan is een eenvoudig en ongecompliceerd proces.

Dit betekent dat huiseigenaren erop kunnen vertrouwen dat hun isolatie voldoet aan de hoogste standaarden en dat ze de voordelen ervan kunnen ervaren zonder zich zorgen te hoeven maken over eventuele nalevingskwesties.

Beste PIF Iso Fast isolatie bedrijf in Brabant

We zijn onwijs trots op de positieve beoordelingen die we van onze klanten hebben ontvangen!

Garantie en Duurzaamheid van PIF Iso Fast

Een belangrijk aspect dat de PIF Iso Fast onderscheidt, is de betrouwbaarheid en garantie die ermee gepaard gaan. Het product wordt geleverd met een garantie van 10 jaar, wat een getuigenis is van het vertrouwen dat de fabrikant heeft in de kwaliteit en duurzaamheid van het product.

Deze lange garantieperiode biedt huiseigenaren de gemoedsrust dat hun investering in PIF Iso Fast veilig is en dat eventuele problemen die zich voordoen, gedekt zullen worden.

Daarnaast is duurzaamheid een ander belangrijk kenmerk van PIF Iso Fast. De isolatieplaten zijn 100% recyclebaar, wat betekent dat ze een milieuvriendelijke keuze zijn.

Dit draagt bij aan de groene referenties van het product, en het betekent ook dat huiseigenaren die ervoor kiezen om PIF Iso Fast te gebruiken, bijdragen aan een duurzamere en milieuvriendelijkere bouwproject.

PIF-isofast-dak-img

Topkeuze in Isolatie.

PIF Iso Fast is dus een hoogwaardige isolatieoplossing die een reeks voordelen biedt ten opzichte van conventionele isolatieoplossingen. Het is een systeem dat isolatie en afwerking in één stap combineert, waardoor de montage- en afwerkingstijd wordt gehalveerd.

Het eenvoudige installatieproces, gecombineerd met de uitstekende thermische prestaties, maakt PIF Iso Fast tot een ongeëvenaarde keuze voor dakisolatie.

De esthetische en functionele voordelen van PIF Iso Fast, gecombineerd met de aanzienlijke energiebesparingen die het oplevert, maken het tot een aantrekkelijke keuze voor huiseigenaren die op zoek zijn naar een efficiënte en effectieve manier om hun zolder te isoleren.

Het brede scala aan dikteopties zorgt ervoor dat PIF Iso Fast op maat kan worden geleverd om aan de specifieke behoeften van elke zolder te voldoen, terwijl de mogelijkheid om lengtes tot 2,4 meter te leveren zorgt voor een flexibiliteit die niet te vinden is in veel andere isolatieproducten.

Kortom, met PIF Iso Fast krijgen huiseigenaren niet alleen een geïsoleerde zolder, maar ook een volledig afgewerkte ruimte die direct kan worden gebruikt.

Met de geringe dikte van de isolatieplaten, in combinatie met de hoge isolatiewaarde, zijn zelfs de meest uitdagende zolderomstandigheden geen probleem.

Van de brandvertragende eigenschappen tot de volledig op maat te leveren afmetingen, PIF Iso Fast biedt tal van voordelen die het een superieure keuze maken voor dakisolatie.

Gecertificeerde PIF Iso Fast isolatie bedrijf

Isolatietechniek Brabant staat als betrouwbare PIF Iso Fast specialist klaar om uw woning te wapenen tegen de kou en de energie-efficiëntie aanzienlijk te verbeteren.

Met onze gecertificeerde diensten, vakbekwaamheid en hoogwaardige materialen voldoen we aan alle eisen, en onze ervaren experts staan klaar om elk aspect van uw isolatiebehoeften te behandelen.

Onze decennialange ervaring en tevreden klanten zijn een getuigenis van onze inzet voor comfort en duurzaamheid. Kies voor Isolatietechniek Brabant en ervaar het genot van een energiezuinig en comfortabel thuis.

Open chat
Hulp nodig?
Scan the code
Hallo 👋
Kunnen we u helpen?