Monumentaal pand Hilversum

Ook zakelijk is isolatie een duurzame investering

spouwmuurisolatie-muur-M3-Hilversum
spouwmuurisolatie M4 Hilversum

Spouwmuurisolatie monumentaal pand

Bij is het isoleren van de spouwmuur van dit monumentale pand zijn EPS HR++ isolatieparels gebruikt. Gezien de spouwmuur erg breed is, namelijk 12 cm, was de toepassing van dit materiaal de beste keuze.

Vloerisolatie monumentaal pand

Voor het isoleren van de vloer en de kruipruimte onder het monumentale pand, is in deze situatie gekozen voor het isolatiemateriaal PIF isolatiefolie.
Dit meest verantwoorde en ecologische materiaal zorgt dat de kleinste kieren en naden geïsoleerd worden, wat bij dit monumentale pand van toepassing was.

Isolatie van Monumentaal Pand door Isolatietechniek Brabant

Het laten isoleren van een monumentaal pand zorgt voor een prettiger wooncomfort en voor een besparing op de stookkosten. Een investering voor het laten isoleren van een pand is vaak al binnen 4 jaar terugverdiend.
Neem contact op met onze isolatiespecialisten voor advies voor uw project, wij adviseren u graag!

spouwmuurisolatie-gebouw-M2-Hilversum

Hoogwaardige isolatie materialen voor spouwmuurisolatie

Spouwmuurisolatie is mogelijk met verschillende isolatiematerialen. Lees meer over de mogelijkheden of laat u adviseren door de adviseurs van Isolatietechniek Brabant.

Isolatie

In drie stappen uw woning isoleren

01.

uw aanvraag

Zodra u ons uw gegevens achterlaat, nemen wij binnen twee werkdagen contact met u op om een online adviesgesprek in te plannen.

02.

Advies op maat

Na het adviesgesprek ontvangt u dezelfde dag nog een offerte met een gedetailleerd overzicht van de kosten en uitgebreide informatie over het isolatieproces. Daarna plannen we direct een afspraak in die u uitkomt.

03.

Klaar om te gaan

Onze experts isoleren uw huis doorgaans in slechts één dag, zodat u direct kunt beginnen met besparen! Uw huis wordt efficiënt geïsoleerd en u geniet meteen van de voordelen.

Laat ons u helpen om uw woning comfortabeler en energiezuiniger te maken. Neem vandaag nog de eerste stap en vraag een adviesgesprek aan!

Adviesgesprek aanvragen
Open chat
Hulp nodig?
Scan the code
Hallo 👋
Kunnen we u helpen?