Kantoorpand – Koster Makelaardij

Ook zakelijk is isolatie een duurzame investering

Spouwmuurisolatie kantoorpand – Koster Makelaardij

Isolatiemaatregel: Spouwmuurisolatie middels EPS HR++ Parels

Het bedrijf Koster Makelaardij heeft een prachtig kantoorpand in het centrum van de stad Gorinchem!
De spouwmuren van dit pand waren helemaal leeg en dus nog niet geïsoleerd.
De beste oplossing in deze situatie is om de spouwmuren volledig te isoleren en op te vullen met EPS HR++ spouwmuurisolatie parels. Het vergt veel energie om het pand op een aangename temperatuur te stoken in de winter. Doordat het nu goed geïsoleerd is blijft het een aangename temperatuur en kan er veel energie bespaard worden.

De eigenaar van het kantoorpand was al goed op de hoogte van de mogelijkheden om een pand thermisch juist te isoleren. Hij stond er daardoor voor open om het pand verder te verduurzamen door de spouwmuur te laten isoleren.

spouwmuurisolatie-koster-makelaardij

Hoogwaardige isolatie materialen voor spouwmuurisolatie

Spouwmuurisolatie is mogelijk met verschillende isolatiematerialen. Lees meer over de mogelijkheden of laat u adviseren door de adviseurs van Isolatietechniek Brabant.

Kantoorpand laten isoleren door Isolatietechniek Brabant

Het laten isoleren van een kantoorpand bevordert het werkcomfort in het pand. Tevens zorgt het isoleren voor een beter energielabel van uw pand en bespaart u op de stookkosten. Benieuwd wat wij voor uw project kunnen betekenen? Neem dan contact op met onze isolatiespecialisten, wij adviseren u graag!

spouwmuurisolatie-koster-makelaardij

Isolatie

In drie stappen uw woning isoleren

01.

uw aanvraag

Zodra u ons uw gegevens achterlaat, nemen wij binnen twee werkdagen contact met u op om een online adviesgesprek in te plannen.

02.

Advies op maat

Na het adviesgesprek ontvangt u dezelfde dag nog een offerte met een gedetailleerd overzicht van de kosten en uitgebreide informatie over het isolatieproces. Daarna plannen we direct een afspraak in die u uitkomt.

03.

Klaar om te gaan

Onze experts isoleren uw huis doorgaans in slechts één dag, zodat u direct kunt beginnen met besparen! Uw huis wordt efficiënt geïsoleerd en u geniet meteen van de voordelen.

Laat ons u helpen om uw woning comfortabeler en energiezuiniger te maken. Neem vandaag nog de eerste stap en vraag een adviesgesprek aan!

Adviesgesprek aanvragen
Open chat
Hulp nodig?
Scan the code
Hallo 👋
Kunnen we u helpen?