Bouwpartner

Ook zakelijk is isolatie een duurzame investering

Bouwpartner – diverse isolatiewerkzaamheden

Isolatiemaatregel: Spouwmuurisolatie middels iFoam,
Vloerisolatie middels Purfect RWF

In samenwerking met één van onze partners in de bouw hebben wij een appartementencomplex in Gorinchem mogen verduurzamen door isolatiewerkzaamheden uit te voeren.

gevelisolatie-Hagemans-voorkant-scaled

Isoleren spouwmuren van een appartementencomplex

De spouwmuren van het appartementencomplex waren deels gevuld met glaswol, wat geen optimaal isolatieresultaat geeft.

Na inspectie, is het advies gegeven om de spouwmuren van het complex te isoleren met iFoam isolatie. Door de spouwmuren met dit materiaal volledig te isoleren, voelen de muren een stuk warmer aan. Door de toepassing van spouwmuurisolatie blijft de warmte beter behouden in het complex, wat gunstig is voor de stookkosten van de bewoners en het wooncomfort.

huis-isolatie-partners-img

Kruipruimte onder appartementencomplex isoleren

Tevens is er een kruipruimte onder het appartementencomplex aanwezig, waar veel warmte verloren ging, gezien dit een grote open ruimte was.
Isolatietechniek Brabant heeft door middel van Purfect RWF vloerisolatie de kruipruimte volledig geïsoleerd! Dit zorgt voor warmere voeten in de winter en lagere stookkosten voor de bewoners van het appartementencomplex.

Appartementencomplex laten isoleren door Isolatietechniek Brabant

Het laten isoleren van een appartementencomplex, bevordert het wooncomfort van de bewoners aanzienlijk. Tevens zorgt het voor een beter energielabel en lagere stookkosten in het gehele complex. Benieuwd wat wij voor uw project kunnen betekenen? Neem dan contact op met onze isolatiespecialisten, wij adviseren u graag!

kruipruimte-isolatie-partner-woning-img

Hoogwaardige isolatie materialen voor spouwmuurisolatie

Spouwmuurisolatie is mogelijk met verschillende isolatiematerialen. Lees meer over de mogelijkheden of laat u adviseren door de adviseurs van Isolatietechniek Brabant.

Isolatie

In drie stappen uw woning isoleren

01.

uw aanvraag

Zodra u ons uw gegevens achterlaat, nemen wij binnen twee werkdagen contact met u op om een online adviesgesprek in te plannen.

02.

Advies op maat

Na het adviesgesprek ontvangt u dezelfde dag nog een offerte met een gedetailleerd overzicht van de kosten en uitgebreide informatie over het isolatieproces. Daarna plannen we direct een afspraak in die u uitkomt.

03.

Klaar om te gaan

Onze experts isoleren uw huis doorgaans in slechts één dag, zodat u direct kunt beginnen met besparen! Uw huis wordt efficiënt geïsoleerd en u geniet meteen van de voordelen.

Laat ons u helpen om uw woning comfortabeler en energiezuiniger te maken. Neem vandaag nog de eerste stap en vraag een adviesgesprek aan!

Adviesgesprek aanvragen
Open chat
Hulp nodig?
Scan the code
Hallo 👋
Kunnen we u helpen?