Bouwpartner

Ook zakelijk is isolatie een duurzame investering

Isoleren spouwmuren van een appartementencomplex

De spouwmuren van het appartementencomplex waren deels gevuld met glaswol, wat geen optimaal isolatieresultaat geeft.

Na inspectie, is het advies gegeven om de spouwmuren van het complex te isoleren met iFoam isolatie. Door de spouwmuren met dit materiaal volledig te isoleren, voelen de muren een stuk warmer aan. Door de toepassing van spouwmuurisolatie blijft de warmte beter behouden in het complex, wat gunstig is voor de stookkosten van de bewoners en het wooncomfort.

Kruipruimte onder appartementencomplex isoleren

Tevens is er een kruipruimte onder het appartementencomplex aanwezig, waar veel warmte verloren ging, gezien dit een grote open ruimte was.
Isolatietechniek Brabant heeft door middel van Purfect RWF vloerisolatie de kruipruimte volledig geïsoleerd! Dit zorgt voor warmere voeten in de winter en lagere stookkosten voor de bewoners van het appartementencomplex.

Appartementencomplex laten isoleren door Isolatietechniek Brabant

Het laten isoleren van een appartementencomplex, bevordert het wooncomfort van de bewoners aanzienlijk. Tevens zorgt het voor een beter energielabel en lagere stookkosten in het gehele complex. Benieuwd wat wij voor uw project kunnen betekenen? Neem dan contact op met onze isolatiespecialisten, wij adviseren u graag!

Download nu de gratis Brochure

Waar mogen we de brochure naartoe sturen?

De Brochure is onderweg. Binnen enkele minuten in je mailbox!

Plan een adviesgesprek

Wanneer kunnen we u telefonisch bereiken?

Bedankt voor je aanvraag, we nemen spoedig contact met je op.