Boerderij Amersfoort

Ook zakelijk is isolatie een duurzame investering

Boerderij Amersfoort – Spouwmuurisolatie

Isolatiemaatregel: Spouwmuurisolatie middels EPS HR++ Parels

Deze prachtige oude monumentale boerderij is omgetoverd tot woning met een gedeeltelijke bedrijfsruimte. Om dat doel te kunnen bereiken, was er een grote inhaalslag nodig op het gebied van verduurzaming en renovatie. Isolatietechniek Brabant vindt dit mooie projecten om te begeleiden en om zo ook kennis en advies te delen met de nieuwe bewoner van het monumentale pand. Opmerkelijk genoeg had deze woning toch een hele diepe spouw, waar spouwmuurisolatie een goede oplossing voor biedt om de warmte beter in het pand te houden. Tevens blijft het monumentale pand langer koel in de zomer als de spouw geïsoleerd is. Isolatietechniek Brabant heeft door het isoleren van de spouwmuren middels EPS HR++ isolatieparels dit monumentale pand verduurzaamd.

spouwmuurisolatie-zakelijk-A1-Amersfoort

Hoogwaardige isolatie materialen voor spouwmuurisolatie

Spouwmuurisolatie is mogelijk met verschillende isolatiematerialen. Lees meer over de mogelijkheden of laat u adviseren door de adviseurs van Isolatietechniek Brabant.

Pand laten verduurzamen door Isolatietechniek Brabant

Het laten uitvoeren van isolatiewerkzaamheden om een pand, woning of zakelijk object te verduurzamen kunt u het beste uitbesteden aan een isolatiespecialist. Er is namelijk vakkundige kennis benodigd om de isolatie materialen correct aan te brengen en zo ook het gebruik van professioneel isolatiemateriaal, zoals EPS HR++ isolatieparels. Neem direct contact met ons op voor persoonlijk advies.

spouwmuurisolatie-huis-A3-Amersfoort

Isolatie

In drie stappen uw woning isoleren

01.

uw aanvraag

Zodra u ons uw gegevens achterlaat, nemen wij binnen twee werkdagen contact met u op om een online adviesgesprek in te plannen.

02.

Advies op maat

Na het adviesgesprek ontvangt u dezelfde dag nog een offerte met een gedetailleerd overzicht van de kosten en uitgebreide informatie over het isolatieproces. Daarna plannen we direct een afspraak in die u uitkomt.

03.

Klaar om te gaan

Onze experts isoleren uw huis doorgaans in slechts één dag, zodat u direct kunt beginnen met besparen! Uw huis wordt efficiënt geïsoleerd en u geniet meteen van de voordelen.

Laat ons u helpen om uw woning comfortabeler en energiezuiniger te maken. Neem vandaag nog de eerste stap en vraag een adviesgesprek aan!

Adviesgesprek aanvragen
Open chat
Hulp nodig?
Scan the code
Hallo 👋
Kunnen we u helpen?