Bij Isolatietechniek Brabant in Made maken we gebruik van iFoam als isolatie in spouwmuren. Door te isoleren met iFoam weet u zeker dat elke ruimte opgevuld wordt. iFoam is een wit isolatieschuim wat (oude) isolatie verdrukt en wat wordt gemaakt van zuur hars, water en lucht. Het wordt als vloeibaar schuim in de spouwmuur gegoten en heeft een uitstekende naadloze vulling. Hierdoor vult dit isolatieschuim alle holle ruimtes en dringt het door tot in de kleinste naden en kieren. Het isoleren met iFoam is dan ook een uitstekende keuze.

Deskundige iFoam isolatie is een uitstekende oplossing

Na het isoleren met iFoam hardt het schuim uit tot een naadloze isolatie bestaande uit ontelbare kleine, met lucht gevulde celletjes. iFoam is uitermate geschikt voor aanvullend isoleren, isolatieherstel en het opwaarderen van oude isolatie. Door de vloeibare injectietechniek is het zeer goed toe te passen in smalle spouwbreedtes. Het laten isoleren met iFoam door een professionele aannemer brengt diverse voordelen met zich mee:

  • Het heeft een hoge isolerende waarde.
  • Het is brandveilig (brandklasse B2).
  • Het is waterafstotend en dampdoorlatend.
  • Het bevat geen schadelijke (H)CFK-houdende blaasmiddelen.
  • Het heeft een garantietermijn van 10 jaar.

Wij kunnen de oude isolatie verwijderen en uw woning opnieuw isoleren.

Meer te weten komen over iFoam isolatie?

Wij komen graag bij u langs om de mogelijkheden met u te bespreken.

Bel ons op en geniet van de vele voordelen

Het isoleren met iFoam zorgt voor uitstekende isolatie van de muren van uw woning in Noord-Brabant, Zuid-Holland of Utrecht. Als erkend isolatiebedrijf nemen wij dit graag voor onze rekening. Neem contact met ons bedrijf uit Made op en vraag meer informatie aan of vraag direct een vrijblijvende offerte aan. U bereikt ons telefonisch via 0162 – 74 21 31, per e-mail naar info@isolatietechniekbrabant.nl of door ons contactformulier in te vullen.