Spouwmuurisolatie kosten

Energiekosten zijn de afgelopen tijden flink gestegen, waardoor men meer is gaan nadenken over de opwekking van energie in huis. De opgewekte energie wordt grotendeels gebruikt om de woning op een aangename temperatuur te kunnen stoken. Helaas gaat bij oude woningen de warmte ook snel verloren, omdat oudere woningen vaak slecht geïsoleerd zijn. De snelste en meest efficiënte manier om de ervoor te zorgen dat de warmte minder snel verloren gaat en om de woning sneller op temperatuur te krijgen, is door de spouwmuur te isoleren. Er wordt vaak gedacht dat het isoleren van de spouwmuur duizenden euro’s kost, maar dit hoeft zeker niet zo te zijn. De kosten van de spouwmuurisolatie zijn namelijk afhankelijk van een aantal factoren, zoals:

  • Het materiaal wat gebruikt wordt
  • De oppervlakte die geïsoleerd dient te worden
  • De breedte van de spouw

Afhankelijk van de situatie zijn er mogelijk nog andere materialen of zaken benodigd, zoals:

  • Een steiger of hoogwerker
  • Spouwmuurscheiders
  • Kruipruimte ventilatie
  • Voorbereidende werkzaamheden

Indicatie van kosten voor spouwmuurisolatie

Om een juiste indicatie te geven over de prijzen van spouwmuurisolatie per M2, geven wij vrijblijvend persoonlijk advies. Neem dus gerust contact met ons op.

Spouwmuurisolatie vraagt om een investering, maar deze investering is zeer duurzaam en verdiend u altijd terug. Elke situatie is natuurlijk anders, maar met de huidige gasprijzen hebben sommige klanten de spouwmuurisolatie kosten al binnen één jaar terug verdiend! Tevens zorgt u voor meer wooncomfort en investeert u in uw woningwaarde.

Bent u benieuwd naar de exacte kosten voor het isoleren van uw spouwmuur? Vraag een vrijblijvend adviesgesprek bij Isolatietechniek Brabant aan en wij komen graag langs om uw woning te inspecteren!

Download nu de gratis Brochure

Waar mogen we de brochure naartoe sturen?

De Brochure is onderweg. Binnen enkele minuten in je mailbox!

Plan een adviesgesprek

Wanneer kunnen we u telefonisch bereiken?

Bedankt voor je aanvraag, we nemen spoedig contact met je op.