Als u last heeft van koude en/of vochtige vloeren, kies er dan voor om vloerisolatie in de kruipruimte van uw woning in regio Tilburg en Den Bosch aan te laten brengen. Hiermee verbetert uw wooncomfort en reduceert u de kans op nare luchtjes, schimmels en andere nadelige gevolgen van een vochtige kruipruimte. Bij Isolatietechniek Brabant betaalt u altijd een gunstige prijs voor een uitstekende dienstverlening. Wilt u naast vloerisolatie in uw kruipruimte ook dakisolatie, spouwmuurisolatie of bodemisolatie laten aanleggen in uw woning in de omgeving van Tilburg of Den Bosch? Isolatietechniek Brabant voert al deze werkzaamheden in een vlot tempo en met de juiste kwaliteit uit.

Klaar in één dag, nette oplevering

Begeleiding van advies tot oplevering

15 jaar garantie die staat als een huis

Meer te weten komen over een van onze diensten?

Wij komen graag bij u langs om de mogelijkheden met u te bespreken.

Vloerisolatie in uw kruipruimte in Brabant: energiezuinig en comfortabel wonen

Uw wooncomfort bevorderen en tegelijkertijd besparen op de energiekosten: dat klinkt als een enorme investering die veel tijd in beslag neemt. Dat is gelukkig niet het geval! Ons isolatiebedrijf is in staat om vakkundig en in korte tijd vloerisolatie (bijvoorbeeld in de vorm van HRR++ isolatieparels) in de kruipruimte van uw woning te plaatsen. Dit doen we volgens een vast stappenplan:

  • De parels voor vloerisolatie worden aangebracht in de kruipruimte onder uw woning in Brabant.
  • De parels worden gelijkmatig verspreid. Zo nemen ze goed vocht op en kunnen ze blijven bewegen, waardoor uw woning blijft ademen.
  • De plaatsing is voltooid en uw woning houdt nu beter warmte vast én maakt het moeilijker om warmte te laten ontsnappen. U woont comfortabeler en energiezuiniger.

Isolatietechniek Brabant in Made garandeert u snelle service; onze isolatieklussen zijn in veel gevallen al binnen een dag geregeld. Dat geldt dus ook voor vloerisolatie in de kruipruimte van uw woning in Brabant, zoals Tilburg of Den Bosch.

Maak kennis met de specialist voor al uw isolatieklussen in Brabant

Wij zijn gevestigd in Made en staan voor al uw klussen in omliggende provincies van Brabant voor u klaar! Indien u dus in de buurt van bijvoorbeeld Tilburg of Den Bosch woont, en de mogelijkheden van vloerisolatie wilt bespreken, kunt u altijd contact met ons opnemen. Voor zowel particuliere klussen als voor zakelijke projecten staan we voor u klaar. Vraag gemakkelijk online een offerte aan of neem contact met ons op door te bellen naar 0162 – 74 21 31 of een e-mail te sturen naar info@isolatietechniekbrabant.nl.