Isolatietechniek Brabant in Made is gespecialiseerd in onder andere spouwmuurisolatie, waar wij continu positieve recensies over ontvangen. Met de HR++ Grafietparels voorzien wij spouwmuren van goede en bovenal veilige isolatie. Daarnaast zijn de parels die wij gebruiken waterafstotend en brandwerend. Heeft u geen goede ervaringen met spouwmuurisolatie? Wij komen graag bij u langs voor een grondige inspectie en bewijzen het tegendeel.

Klaar in één dag, nette oplevering

Begeleiding van advies tot oplevering

15 jaar garantie die staat als een huis

Meer te weten komen over een van onze diensten?

Wij komen graag bij u langs om de mogelijkheden met u te bespreken.

‘Uitstekende spouwmuurisolatie’ (gebaseerd op de ervaringen van onze klanten)

In de zomer genieten van een heerlijk koel huis en in de winter lekker warm binnen zitten. Wie wil dat niet? Kies daarom voor spouwmuurisolatie! Met onze isolatie verhoogt u tevens de energiezuinigheid, wat een besparing tot wel 33% oplevert. Daarnaast hebben wij maar één dag nodig om de spouwmuur van goede isolatie te voorzien. Als erkend isolatiebedrijf inspecteren wij de spouwmuur waarna we het aantal vierkante meters berekenen dat voorzien wordt met onze parels. U ontvangt van ons een offerte op maat waarna de uitvoering kan starten. Bij het isoleren boren we kleine gaatjes in de kruising van de lint en stootvoegen. Vervolgens vullen wij deze met de HR++ Granietparels en lijm. Hierdoor ontstaat er een massieve isolatielaag in de spouwmuur. De gaatjes worden netjes gedicht zodat de muur er precies hetzelfde uitziet als voor de isolatie.

Ontdek onze uitstekende dienstverlening

Wij horen na het uitvoeren van de spouwmuurisolatie graag wat uw ervaringen zijn. Heeft u vragen of ontvangt u graag meer informatie? Wij zijn telefonisch te bereiken via 0162 – 74 21 31 of per e-mail naar info@isolatietechniekbrabant.nl. Wij komen graag bij u langs in regio Noord-Brabant, Zuid-Holland of Utrecht. Bent u benieuwd wat spouwmuurisolatie voor uw woning kan betekenen en wilt u meerdere ervaringen van andere mensen horen? Maak vandaag nog een afspraak met een van onze enthousiaste en vakkundige medewerkers.