Isolatietechniek Brabant in Made is gespecialiseerd in onder andere spouwmuurisolatie, waar onze klanten positieve ervaringen mee hebben. Met de HR++ grafietparels voorzien wij spouwmuren van goede en bovenal veilige isolatie. Daarnaast zijn de parels die wij gebruiken waterafstotend en brandwerend. Dit zorgt voor een extra comfortabel en veilig gevoel in uw woning.

Klaar in één dag, nette oplevering

Begeleiding van advies tot oplevering

15 jaar garantie die staat als een huis

Meer te weten komen over een van onze diensten?

Wij komen graag bij u langs om de mogelijkheden met u te bespreken.

Bij het plaatsen van spouwmuurisolatie zetten we uw ervaringen voorop

In de zomer genieten van een heerlijk koel huis en in de winter lekker warm binnen zitten: dat zijn de ervaringen van onze spouwmuurisolatie. U verhoogt tevens de energiezuinigheid, wat een besparing tot wel 33% op jaarbasis oplevert. Daarnaast hebben wij maar een dag nodig om uw spouwmuur van goede isolatie te voorzien. We inspecteren de spouwmuur, waarna we het aantal vierkante meters berekenen die voorzien worden met onze parels of iFoam. U ontvangt van ons een offerte op maat waarna de uitvoering kan starten. Bij het isoleren boren we kleine gaatjes in de kruising van de lint en stootvoegen. Vervolgens vullen wij deze bijvoorbeeld met de HR++ granietparels en lijm. Hierdoor ontstaat er een massieve isolatielaag in de spouwmuur. De gaatjes worden netjes gedicht, zodat de muur er precies hetzelfde uitziet als voor de isolatie.

Ontdek onze uitstekende dienstverlening

Wij horen na het uitvoeren van de spouwmuurisolatie graag wat uw ervaringen zijn. Heeft u vragen of ontvangt u graag meer informatie? Bel ons op via 0162 – 74 21 31 of stuur een e-mail naar info@isolatietechniekbrabant.nl. Wij zijn gevestigd in Made, maar zijn u graag van dienst in de gehele regio. Ontdek direct waarom onze klanten zulke positieve ervaringen hebben met onze spouwmuurisolatie!