Voor een warm en energiezuinig huis

Spouwmuurisolatie bevordert het comfort van uw woning en bespaart energiekosten.

Tot wel 30% op jaarbasis. Zo verdient u uw investering na ongeveer 3 jaar terug. Met isolatie verhoogt u tevens de energiezuinigheid, en daarmee het energielabel, van uw woning. Dit is van directe invloed op uw woningwaarde.

De spouwmuur bevind zich tussen de binnen- en buitenmuur van uw woning. Door deze ruimte op te vullen wordt het comfort van uw woning aanzienlijk verbeterd.

Naast voordelen in de winter ondervindt u ook voordelen in de warme maanden. Kou blijft namelijk niet alleen langer buiten, ook warmte dringt moeilijker uw woning binnen. Het isoleren van spouwmuren is een relatief kleine ingreep die vaak al binnen een dag geklaard kan worden.

Meer te weten komen over isolatie?

Wij komen graag bij u langs om de mogelijkheden met u te bespreken.

Zo gaan wij te werk

Voorwerk

De spouwmuur wordt grondig geïnspecteerd. We kijken vooral naar vervuiling zoals puin, specie, genoeg ankers en breedte. Ook bepalen we het aantel vierkante meters. Hierna bespreken wij met u de mogelijkheden en maken een offerte op. Tot slot maken we een afspraak voor het uitvoeren van de isolatie.

Stap 1
Het isoleren

We boren kleine gaatjes in de kruising van de lint en stootvoegen, evenredig verdeeld over de gehele buitenmuur. Vervolgens vullen we deze gelijktijdig met de EPS HR++ parels en lijm. Zo ontstaat er een massieve isolatielaag in de spouwmuur.

Stap 2
Afwerken

De voorheen geboorde gaten worden gedicht in dezelfde kleur voegspecie als uw buitenmuur. Er is nu niets meer te zien van de uitvoering en uw spouwmuur is volledig geisoleerd. U kunt nu beginnen met besparen.

Stap 3