Door uw spouwmuur te laten isoleren met betrouwbaar isolatiemateriaal, profiteert u direct van verschillende voordelen. De spouwmuur bevindt zich tussen de binnen- en buitenmuur van uw woning. Door deze ruimte te isoleren, verbetert het comfort van uw woning aanzienlijk. Naast voordelen in de winter ondervindt u ook voordelen in de warme zomermaanden. Kou blijft namelijk niet alleen langer buiten, ook warmte dringt moeilijker uw woning binnen. Het laten isoleren van uw spouwmuur door de experts van Isolatietechniek Brabant in Made bevordert uw wooncomfort aanzienlijk.

Diverse voordelen wanneer u besluit om uw spouwmuur te laten isoleren

Naast dat een goede spouwmuurisolatie bijdraagt aan uw wooncomfort, bespaart u hier ook tot wel 30% aan energiekosten op jaarbasis mee. Zo verdient u uw investering na ongeveer drie jaar terug. Door uw spouwmuur te laten isoleren, verhoogt u tevens de energiezuinigheid, en daarmee het energielabel van uw woning. Dit is van directe invloed op uw woningwaarde. Het laten isoleren van een spouwmuur is een relatief kleine ingreep die vaak al binnen één dag geklaard kan worden. Voor een optimaal resultaat kunt u ook kiezen voor bodemisolatie en dakisolatie.

Meer te weten komen over isolatie?

Wij komen graag bij u langs om de mogelijkheden met u te bespreken.

Laat uw spouwmuurisolatie aan ons over

Wilt u de spouwmuur van uw woning in Noord-Brabant, Zuid-Holland of Utrecht laten isoleren? Deze klus voeren wij graag voor u uit. Neem contact met ons op door te bellen naar 0162 - 74 21 31 of stuur een e-mail naar info@isolatietechniekbrabant.nl. We bespreken de mogelijkheden graag en voorzien u desgewenst van een advies op maat en een vrijblijvende offerte. U kunt ook ervaringen van andere klanten lezen.