Laat uw huis isoleren door uw spouwmuur op te vullen met betrouwbaar isolatiemateriaal en profiteer direct van verschillende voordelen. De spouwmuur bevindt zich tussen de binnen- en buitenmuur van uw woning. Door deze ruimte op te vullen, wordt het comfort van uw woning aanzienlijk verbeterd. Naast voordelen in de winter ondervindt u ook voordelen in de warme maanden. Kou blijft namelijk niet alleen langer buiten, ook warmte dringt moeilijker uw woning binnen. Dit bevordert uw wooncomfort aanzienlijk.

Meer voordelen als u uw huis laat isoleren door uw spouwmuur op te vullen

Naast dat een goede spouwmuurisolatie bijdraagt aan uw wooncomfort, bespaart u hier ook tot wel 30% aan energiekosten op jaarbasis mee. Zo verdient u uw investering na ongeveer drie jaar terug. Door de spouwmuur in uw huis te laten isoleren, verhoogt u tevens de energiezuinigheid, en daarmee het energielabel, van uw woning. Dit is van directe invloed op uw woningwaarde. Het isoleren van een spouwmuur in huis is een relatief kleine ingreep die vaak al binnen een dag geklaard kan worden. Voor een optimaal resultaat kunt u ook kiezen voor bodemisolatie en dakisolatie.

Meer te weten komen over isolatie?

Wij komen graag bij u langs om de mogelijkheden met u te bespreken.

Laat uw spouwmuurisolatie aan ons over

Wilt u uw huis laten isoleren door uw spouwmuur te laten opvullen? Deze klus voeren wij graag voor u uit. Neem contact met ons op door te bellen naar 0162 - 74 21 31 of een e-mail te sturen naar info@isolatietechniekbrabant.nl. We bespreken de mogelijkheden graag en voorzien u desgewenst van een advies op maat.