Uw dak beschermt tegen kou en warmte

Dakisolatie bevordert het comfort van uw woning en bespaart energiekosten.

Tot wel 25% op jaarbasis. Zo verdient u uw investering na ongeveer 4 jaar terug. Met isolatie verhoogt u tevens de energiezuinigheid, en daarmee het energielabel, van uw woning. Dit is van directe invloed op uw woningwaarde.

We monteren onze Isover isolatiepanelen aan de binnenzijde van het dak. De Isover isolatiepanelen zorgen voor minder warmteverlies in de winter langs de bovenzijde van uw woning. Tevens komt warmte uw woning moeilijker binnen. Zo is uw woning in de zomer koeler en in de winter warmer.

Met deze relatief kleine ingreep kunt u flink gaan besparen op uw energiekosten en genieten van uw verbeterde wooncomfort.

Meer te weten komen over isolatie?

Wij komen graag bij u langs om de mogelijkheden met u te bespreken.

Zo gaan wij te werk

Voorbereiding

We bereiden uw dak voor met de plaatsing van strips die de isolatiepanelen op hun plaats gaan houden.Uw dak is nu klaar voor de plaatsing van de Isover isolatiepanelen.

Stap 1
Plaatsen

Door gebruik te maken van isolatiepanelen met een witte afwerklaag is de aangebrachte isolatie direct op een nette wijze afgewerkt.Het dak heeft nu een strak aangezicht.

Stap 2
Resultaat

Uw dakisolatie is nu voltooid. De geplaatste Isover panelen verzekeren u van een koelere ruimte in de zomer en aanzienlijk minder verlies van warmte in de winter.U kunt nu beginnen met besparen.

Stap 3