Niet langer koude of vochtige vloeren

Bodemisolatie bevordert het comfort van uw woning en bespaart energiekosten. 

Tot wel 30% op jaarbasis. Zo verdient u uw investering na ongeveer 3 jaar terug. Met isolatie verhoogt u tevens de energiezuinigheid, en daarmee het energielabel, van uw woning. Dit is van directe invloed op uw woningwaarde.

Door de ruimte onder uw woning op te vullen met HR++ isolatieparels ontstaat er een solide laag die kou tegengaat en toch uitstekend om kan gaan met vocht. Bodemisolatie zorg er voor dat dat kou vanuit de aarde moeilijker naar boven komt. Het gevolg is dan ook dat uw vloer warmer aanvoelt en dat er minder kou langs onder uw woning binnendringt.

Zo hoeft u minder te stoken om uw woning warm te houden wat resulteert in lagere energiekosten.

Meer te weten komen over isolatie?

Wij komen graag bij u langs om de mogelijkheden met u te bespreken.

Zo gaan wij te werk

Parels inbrengen

De EPS HR++ parels worden in de kruipruimte onder uw woning geblazen. Samen vormen zij een solide isolatideken onder uw woning.

Stap 1
Verspreiden

De parels liggen evenredig verspreid over de bodem.Belangrijk om te weten is dat de parels de aan- en afvoer van vocht niet in de weg staan maar juist meebewegen.Uw woning blijft dus ademen.

Stap 2
Resultaat

De bodemisolatie is nu geslaagd en de kruipruimte kan weer worden afgesloten.Vanaf nu kunt u profiteren van de bodemisolatie. De vloer voelt warmer aan en uw energiekosten dalen.

Stap 3