Gevelrenovatie Brabant

Voor een grondige gevelrenovatie kan de regio Brabant rekenen op Isolatietechniek Brabant uit Made. Zijn de stenen en voegen in uw gevel dof, beschadigd of vies? Zijn de voegen verouderd en komen ze los? Dan is gevelrenovatie de oplossing om uw gevel er weer als nieuw uit te laten zien.

Dankzij gevelrenovatie zien de gevels in Brabant er weer uit als nieuw

Gevelrenovatie verbetert het aangezicht van uw woning volledig. Door een intensieve behandeling pakken we iedere centimeter van uw gevel aan.

Gehanteerde werkwijze

Nederland kent een klimaat met vele invloeden van buitenaf. Wind, (zure) regen en sneeuw hebben allemaal hun werking op de buitenmuur van uw woning. Onvermijdelijk is dan ook de uitwerking van deze elementen op uw gevel. We zorgen voor een volledige reiniging door de voegen allereerst uit te hakken, vervolgens worden de stenen en voegen grondig gereinigd door deze te zandstralen. Ook maken we de gehele gevel onder hogedruk schoon. Tot slot brengen we nieuwe voegen aan.

Meer te weten komen over gevelrenovatie in Brabant en omstreken?

Neem dan vandaag nog contact met ons op en we komen bij u langs om de mogelijkheden door te spreken. U kunt ons bedrijf in Made gemakkelijk bereiken via 0162 - 74 21 31. Of vraag online direct een offerte aan!

Meer te weten komen over gevelrenovatie?

Wij komen graag bij u langs om de mogelijkheden met u te bespreken.

Zo gaan wij te werk

Uithakken

De lint- en stootvoegen worden uitgehakt tot aan de metsel specie. Dit uithakken is noodzakelijk om een goede renovatie te bewerkstelligen.

Stap 1
Zandstralen en reinigen

De gevel wordt gereinigd door gebruik te maken van een Torbo zandstraler. Deze methode is diepreinigend en extreem effectief. Het zandstralen zorgt er voor dat uw gevel volledig schoon wordt. Verder reinigen we uw gevel onder hoge druk.

Stap 2
Opvoegen

De voorheen verwijderde voegen worden nu weer opgevoegd. Het resultaat is een compleet nieuw aanzicht met schone stenen en voegen.Om de renovatie te behouden adviseren wij aanvullend te impregneren.

Stap 3