Wilt u uw gevel laten impregneren in de omgeving van Eindhoven en zoekt u een gespecialiseerd en betrouwbaar bedrijf dat deze klus voor u uitvoert? Dan bent u bij Isolatietechniek Brabant uit Made op de juiste plek. Wij zijn een isolatiebedrijf dat u kunt inschakelen voor dakisolatie, bodemisolatie en spouwmuurisolatie. Maar u neemt ons ook in de arm voor gevelrenovatie en het impregneren van uw gevel in Eindhoven en elders in Noord-Brabant.

Klaar in één dag, nette oplevering

Begeleiding van advies tot oplevering

15 jaar garantie die staat als een huis

Meer te weten komen over een van onze diensten?

Wij komen graag bij u langs om de mogelijkheden met u te bespreken.

Gevel impregneren door dé specialist in de omgeving van Eindhoven

Het impregneren van uw huis; waarom is dat verstandig? Met het impregneren van de gevel van uw huis in bijvoorbeeld Eindhoven, beschermt u uw woning tegen invloeden van buitenaf, zoals het weer. Door uw gevel te laten behandelen met impregneermiddel, beschermt u uw gevel tegen algen, mos, schimmel en vorstschade. Isolatietechniek Brabant impregneert gevels van baksteen, beton, betonsteen, gasbeton, kalkzandsteen, natuursteen en stucwerk. Het impregneren van de gevel heeft diverse voordelen:

  • Het muuroppervlak wordt zelfreinigend en waterafwijzend;
  • Wateropname van het metselwerk wordt met 95% teruggebracht;
  • De gevel wordt in zijn algemeenheid beschermd tegen vochtdoorslag en vochtschade;
  • Het vermindert groei van mos, algen en andere micro-organismen;
  • Het vertraagt veroudering en verbetert samenhang van het muuroppervlak;
  • Het is milieuvriendelijk;
  • Uw gevel ziet er beter uit.

Isolatiewerkzaamheden en gevelwerkzaamheden overal in regio Noord-Brabant

Het impregneren van de gevel van uw huis in Eindhoven kunt u het beste laten doen door een specialist. Isolatietechniek Brabant is gevestigd in Made, in de provincie Noord-Brabant. Wij voeren klussen uit in heel Noord-Brabant en omliggende provincies. Wilt u bijvoorbeeld de gevel van uw woning in Eindhoven laten impregneren? Of is uw gevel juist toe aan een gevelrenovatie? Dan staat Isolatietechniek Brabant voor u klaar! Ook onze andere werkzaamheden, zoals dakisolatie, bodemisolatie en spouwmuurisolatie voeren wij in heel regio Noord-Brabant uit. Wilt u contact opnemen met Isolatietechniek Brabant? Bel dan naar 0162 – 74 21 31 of stuur een e-mail naar info@isolatietechniekbrabant.nl. Onze medewerkers bespreken de mogelijkheden graag met u.