Voor professionele huisisolatie van goede kwaliteit schakelt u natuurlijk een professional in. Isolatietechniek Brabant gevestigd in Made biedt bodemisolatie, dakisolatie en spouwmuurisolatie voor uw woning in de gehele provincie Noord-Brabant en Zuid-Holland. Voor al uw isolatiewerken in Tilburg, Rotterdam, Eindhoven, Den Bosch, Breda of een van de andere grote of kleine steden in Noord-Brabant en Zuid-Holland bent u bij Isolatietechniek Brabant aan het juiste adres.

Klaar in één dag, nette oplevering

Begeleiding van advies tot oplevering

15 jaar garantie die staat als een huis

Meer te weten komen over een van onze diensten?

Wij komen graag bij u langs om de mogelijkheden met u te bespreken.

Huisisolatie door specialist: drie soorten isolatiewerkzaamheden

Isolatietechniek Brabant is specialist op het gebied van huisisolatie. U kunt ons inschakelen voor drie soorten isolatiewerkzaamheden die allen het doel hebben uw woning in de winter warm te houden en in de zomer koel te houden én uw woning energiezuiniger te maken:

  • Bodemisolatie: de ruimte onder uw woning wordt opgevuld met speciale HR++ parels die tot gevolg hebben dat kou moeilijker onder uw woning binnendringt. Uw vloer voelt daardoor warmer aan.
  • Dakisolatie: aan de binnenkant van uw dak worden isolatiepanelen aangebracht waardoor er minder warmteverlies langs de bovenzijde van de woning is en warmte tegelijkertijd moeilijker binnen komt.
  • Spouwmuurisolatie: de ruimte tussen de binnen- en buitenmuur van uw woning wordt opgevuld met speciale HR++ parels. Daardoor blijft kou beter buiten en dringt warmte moeilijker de woning binnen.

Impregneren en renovatie van de gevel

Naast huisisolatie voert Isolatietechniek Brabant uit Made ook andere werkzaamheden uit, zoals het impregneren van gevels en gevelrenovatie. Heeft u een particuliere isolatie- of renovatieklus of wilt u ons inschakelen voor een heel woningproject? Geen probleem; in beide gevallen staat Isolatietechniek Brabant voor u klaar. Wilt u meer informatie over onze dienstverlening? Dan kunt u ons bereiken op het telefoonnummer 0162 – 74 21 31.