College van B&W bezoekt Isolatietechniek Brabant in Made

Isolatie-assistent-werker1

Vrijblijvend isolatie advies

College van B&W bezoekt Isolatietechniek Brabant in Made img

Direct naar

🏡 Recent is het college van Burgemeester en Wethouders van de gemeente Drimmelen op bezoek geweest bij het nieuwe pand van Isolatietechniek Brabant in Made. Oprichter Gijs Leijten leidde het gezelschap rond en vertelde over de verschillende isolatietechnieken die hij met zijn bedrijf toepast in woningen. Wij zijn voornamelijk gespecialiseerd in het isoleren van vloeren, kruipruimtes, spouwmuren en daken. Hiervoor bezit Isolatietechniek Brabant een breed scala aan producten die het kan toepassen en op die manier kunnen we voor iedere woning een passende oplossing vinden.

Gecertificeerd biobased isolatie bedrijf

Dakisolatie-techniek

Ook zijn wij één van de weinige bedrijven die gecertificeerd zijn voor het biobased isoleren van daken middels miscanthus, ofwel inblaasstro. Door gebruik te maken van natuurlijke en circulaire materialen kan er op een andere manier geïsoleerd worden waardoor de ecologische afdruk vele malen wordt verkleind. Voor particuliere woningeigenaren in verschillende gemeenten kan dit zeer interessant zijn door de extra subsidies voor biobased isoleren. Het isoleren door middel van Isovlas valt hier ook onder en dat is een methode die wij ook toepassen. In Noord-Brabant hebben bijna alle woningcorporaties een convenant ondertekend om meer woningen te gaan isoleren met biobased isolatiematerialen.

Isolatieglas HR++ glas

HR++ Glas flits post

Daarnaast bieden wij ook isolatieglas aan. Door de oude dubbelglas ramen te vervangen naar HR++ kan het comfort in een woning een heel stuk verbeterd worden. Wat vooral aangenaam is bij HR++ glas is dat het geluid van buiten ook aanzienlijk verminderd wordt.

Natuurvriendelijk isoleren

PIF-dakisolatie-dak

Het bedrijf is gecertificeerd en opgeleid om natuurvriendelijk te isoleren. Dat betekent dat bij isoleren van de spouw rekening wordt gehouden met vleermuizen, huismussen en gierzwaluwen die er kunnen wonen. Het is nu bijvoorbeeld broedseizoen voor de vleermuizen. Daarom zet Gijs Leijten nu in op het isoleren van vloeren, (de binnenkant van) daken en glas vervangen.

Het college heeft een rondleiding en demonstratie gehad bij het nieuwe pand van Isolatietechniek Brabant in Made. Wenst u als woningcorporatie, bouwbedrijf, energieloket of particulier ook een rondleiding te ontvangen en meer informatie te verkrijgen over de mogelijkheden en de toekomst van het isoleren? Dan bent u van harte welkom op ons nieuwe adres op de Witteweg 14 in Made! U kunt zich via deze link ook direct aanmelden voor een vrijblijvend adviesgesprek.

Daarmee willen we het college bedanken voor hun komst en zijn ze uiteraard nogmaals van harte welkom voor nog een bezoek. Bedankt Dré Martens Jürgen Vissers Tim Simons Harry Bakker Monique Verschuren Liesbeth van Hees Sander van Haarlem #collegedrimmelen #teameconomiedrimmelen #teamduurzaamheiddrimmelen #drimmelenonderneemt

klantenservice-medewerker-img1

Wil u ook uw woning laten isoleren?

Neem dan contact met ons op voor een vrijblijvend en persoonlijk adviesgesprek.

Direct naar

Deel:

Isolatietechniek Brabant

In drie stappen uw woning isoleren

01.

uw aanvraag

Zodra u ons uw gegevens achterlaat, nemen wij binnen twee werkdagen contact met u op om een online adviesgesprek in te plannen.

02.

Advies op maat

Na het adviesgesprek ontvangt u dezelfde dag nog een offerte met een gedetailleerd overzicht van de kosten en uitgebreide informatie over het isolatieproces. Daarna plannen we direct een afspraak in die u uitkomt.

03.

Klaar om te gaan

Onze experts isoleren uw woning doorgaans in slechts één dag, zodat u direct kunt beginnen met besparen! Uw woning wordt efficiënt geïsoleerd en u geniet meteen van de voordelen.

Laat ons u helpen om uw woning comfortabeler en energiezuiniger te maken. Neem vandaag nog de eerste stap en vraag een adviesgesprek aan!

Adviesgesprek aanvragen
Open chat
Hulp nodig?
Scan the code
Hallo 👋
Kunnen we u helpen?